Ciulama cu inimi si pipote

Ingrediente:

1 pachet inimi si pipote
1 morcov mare
2-3 foi dafin
sare
piper
4 linguri faina
3-4 linguri ulei masline
2 linguri smantana
marar

Curatam pipotele si inimile, le spalam bine si le punem la fiert impreuna cu morcovul in 2 l de apa. cand incep sa clococteasca punem sare, piper si foile de dafin.Dupa ce morcovul a fiert il scoatem sa se raceasca.

Intr-o craticioara punem uleiul de masline la incins, apoi adaugam toata faina si amestecam rapid cu telul, adaugam apoi cate un polonic de supa, in care au fiert inimile si pipotele si iar amestecam rapid ca sa nu se formeze cocoloase.

Continuam asa, pana sosul ajunge la consistenta unei smantani, adaugam inimile si pipotele, morcovul dar prin razatoare si cele doua linguri de smantana, mai amestecam de doua trei ori si presaram marar.

Se serveste cu mamaliga calda.
Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ciulama cu inimi si pipote

  1. geta spune:

    ce bun trebuie sa fi fost!imi plac enorm pipotele si inimioarele,dar n-am facut niciodata ciulama…tre sa incerc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s