Ciuperci umplute la gratar

Ingrediente:

15-20 ciuperci albe
2-3 felii sunca presata
100 gr cascaval
putin ulei
1 catel de usturoi

Ciupercile se spala si se curata, le inlaturam piciorul. Ursturoiul de taie felii subtiri, sunca presata se ruleaza, cascavalul se rade. In fiecare palarie de ciuperca se pune cate o bucatica din catelul de usturoi.
Apoi taiem din sunca facuta rulou si punem in palarie si sunca presata.

cu o pensula ungem putin ciupercile cu ulei
apoi deasupra asezam cascaval ras si chiar taiat felii subtiri

Asezam ciupercile pe gratar si in 10 minute le servim.
Acest articol a fost publicat în GARNITURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s