Bounty

Ingrediente:

130 gr zahar
75 gr unt
300 gr frisca lichida
300 gr fulgi de nuca de cocos
2 plicuri glazura cuvertura dr. Oetker

Untul, frisca si zaharul se pun pe foc cca 5-10 min pana se topeste zaharul, amestecand in continuu.

Dam cratita la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos

intindem pe o folie de aluminiu cu ajutorul unei spatule un dreptunghi cam de 1,5 – 2 cm inaltime, pe care il lasam cam 30 de minute la rece sa prinda consistenta

dupa care il taiem in fasii cam de 2 cm latime si 4 lungime si modelam fiecare fasie ca sa ia forma unui bastonas.

Le dam la congelator cca o ora chiar doua, apoi incalzim glazura conform instructiunilor de pe plic, apoi luam fiecare bastonas cu ajutorul a doua furculite si-l cufundam in glazura, apoi il punem la uscat

Se dau din nou la rece cateva ore, apoi servim.
Acest articol a fost publicat în DULCIURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Bounty

  1. mirela spune:

    Ce bine arata si ce usor se fac,am sa le incerc si eu,mai ales ca sunt fan cocos.Felicitari!

  2. geta spune:

    al meu sot cumpara foarte des minunea asta de ciocolatica,deci..am tema pentru acasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s