Pandispan

Ingrediente:

6 oua
6 linguri zahar
vanilie
6 linguri faina
unt pentru uns forma
Se bat galbenusurile cu zaharul si vanilia, bine de tot, pana se fac ca o crema, iar volumul lor a crescut de 2 — 3 ori.

Se adauga faina. Se amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus.

Albusul se bate spuma pana nu mai cade din castron

Se adauga peste aluat treptat amestecand tot de jos in sus cu lingura de lemn incet ca sa se formeze bule de aer.

Se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu hartie si se coace la foc potrivit, cca o ora.

Acest articol a fost publicat în DULCIURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s