Creme Brulee

Ingrediente:

10 oua
250 g zahar
7 linguri zahar pentru topit
1 l lapte
rom

Cele 7 linguri de zahar se pun in cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca se rastoarna zaharul in vasul de yena, se intoarce vasul astfel incat zaharul ars sa acopere uniform peretii lui. Se lasa sa se raceasca.

Se amesteca cu mixerul ouale cu zaharul

se adauga laptele fiert in prealabil si racit si romul amestecand cu telul pana la incorporare

se rastoarta in vas peste zaharul ars.

Se da la cuptor la foc mediu 30–40 de minute, pana se intareste.

Se serveste rece, de la frigider.
Acest articol a fost publicat în DULCIURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s