Pui intreg la punga

Ingrediente:

1 pui
4-5 felii de sunca afumata
usturoi
condimente
2 lunguri ulei
1 punga termorezistenta
Spalam puiul bine si il curatam, pe alocuri il intepam si infigem in el catei de usturoi si bucatele de sunca afumata.

Apoi intr-un castron punem uleiul apoi condimentele si amestecam bine. Inauntrul puiului mai punem cateva felii de sunca afumata si usturoi apoi il bagam in punga termorezistenta,

ungem puiul cu o pensula pe toate partile, legam punga la gura, o intepam pe alocuri si il introducem la cuptor pentru cca 1 ora.

Dupa ce s-a scurs timpul verificam daca puiul s-a rumenit si rupem punga deasupra ca pielitza sa devina crocanta, il mai lasam cca 20 de minute si gata, putem sa-l servim.
Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s