Gujoane fragede

Ingrediente:

fasii din piept de curcan
1 ceasca cu vin alb
1/4 lingurita de miere
1/2 ceasca ulei
felii de usturoi
1 lingura mustar
busuioc
oregano
piper macinat

Facem o marinata din vin, miere, ulei si mustar, in care adaugam toate condimentele si le turnam peste carnea taiata fasii, lasam la rece cca 30 min

Preparam pane-ul batand un ou cu 3-4 linguri apa si doua linguri faina. Scoatem carnea din frigider, o asezam pe tocator pudram cu sare si piper

fiecare fasie de carne se tavaleste prin pane si se prajeste in ulei incins.

Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s