Rulada de carne tocata

Ingrediente:

1 kg carne amestec tocata
usturoi
cartof fiert si ras
3 oua
sare
piper
patrunjel

Pt. umplutura:
ardei gras rosu
cascaval afumat
4 oua rase
castravete acru

Ingredientele se amesteca toate, ca la chiftele, apoi compozitia se intinde pe folie de aluminiu in forma de dreptunghi

Se pun castravetii taiati bucatele mici, ardeiul gras, cascavalul afumat tot cubulete, ouale rase, si cu ajutorul foliei rulati rulada.

Se introduce la cutor la foc mediu pentru 1 ora, pana devine rumenita pe deasupra.

Acest articol a fost publicat în PREPARATE PORC SI VITA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s