Ravioli cu sos quatro formaggi

Ingrediente:

300 gr ravioli cu cascaval
50 gr unt
100 gr smantana
100 gr parmezan
100 gr branza brie
100 gr branza cu mucegai albastru
100 gr cascaval

In 3 litri de apa se fierb ravioli (uscati) timp de 15 minute apoi se lasa 5 minute la odihnit in apa fiarta, dupa care se scurg.

Intr-o craticioara se topeste untul, se adauga smantana, si cele 4 feluri de branza, amestecand in continuu pana se leaga sosul bine.

Ravioli se servesc stropite in abundenta de sos fierbinte.

Acest articol a fost publicat în PASTE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s