Budinca de macaroane cu branza

Ingrediente:

1 pachet macaroane
stafide 50 g
100 gr smantana
1 1/2 cana lapte
400 g branza de vaci (sa nu fie foarte sarata)
3/4 cana zahar
5 oua
vanilie

Fierbem macaroanele 8-9 min. Scurgem apa, le clatim cu apa rece si le punem intr-o sita la scurs. Separat, intr-un castron dam branza prin razatoarea mare sau o faramitam cu furculita daca merge. Aceasta o amestecam cu iaurtul, zaharul, stafidele, laptele, 3 oua batute si esenta de vanilie. Dupa ce am amestecat bine, aceasta compozitie se toarna peste ea macaroanele.

Amestecam bine, apoi turnam in tava …deasupra intindem cele 2 oua ramase batute bine.

Acest articol a fost publicat în APERITIVE, PASTE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s