Melci cu mere


Ingrediente:

800 gr aluat de foietaj
10 mere
8 linguri de zahar
4 lingurita scortisoara
80 g unt
1 ou pentru uns

Merele razuite le calim putin, impreuna cu untul, zaharul si scortisoara.

Dupa ce s-au racit se repartizeaza uniform pe foaia de foietaj si se ruleaza.
Dupa ce am terminat de rulat, cu un cutit bine ascutit taiem felii de cca 2 cm latime.

Asezam feliile in tava, le ungem cu ou

si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.
Reteta inspirata de la Miha
Acest articol a fost publicat în PATISERIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s