Piept de pui cu maioneza

Ingrediente:

3 oua
250-300 ml ulei
zeama de lamaie
un piept de pui-marime mijlocie
2 castraveti murati sau in otet
Se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud incorporand treptat uleiul si zeama de lamaie.
Pieptul de pui se fierbesi se taie fasii

se amesteca la final cu maioneza si castravetii murati taiati cubulete si storsi.
Acest articol a fost publicat în APERITIVE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s