Ciorba din piept de pui

Ingrediente:

piept de pui maruntit
1 ceapa mare
2 morcovi
4 cartofi
1 telina
1 patrunjel
1 pastarnac
1 ardei gras mare
100 gr taitei
1 cutie de rosii taiate (450g)
1/2 legatura patrunjel
1 l bors (4 cuburi de bors magic)
sare, piper, leustean

Se spala pieptul de pui si se taie in bucati mici apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa se acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma.

Se inlatura spuma si se pun legumele taiate marunt (fara cartofi).

Dupa 20 minute se verifica daca s-au fiert legumele. Daca s-au fiert se pun cartofii cuburi si taiteii. Se mai lasa sa fiarba inca 15-20 minute pana se fierb.

Se pun rosiile tocate marunt si se mai lasa 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.

Acest articol a fost publicat în CIORBE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s