Ciocanele corsicane

Ingrediente:

8 ciocanele
rozmarin
boia dulce
cimbru
maghiran
scortisoara
chili
cimbrisor
sare

Toate condimentele in masura egala se amesteca, peste ele se mai adauga 1/2 lingurita zahar. Pulpele se tavalesc prin condimente si se pun intr-un castron acoperit la rece timp de 12 ore ( eu pe pregatesc de seara pentru a doua zi).

Se incinge cuptorul, ciocanelele se pun in punga magica, cu 2 cesti apa, se leaga punga la gura si se dau la cuptor pentru o ora la foc mic. dupa cca o ora se rupe punga deasupra si se mai lasa cca 15 minute sa se rumeneasca putin.

se servesc alaturi de cartofi prajiti pudrati cu condiment cu gust de branza de la knorr.
Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s