Saramura de pui

Ingrediente:

800 gr pulpe de pui dezosate
3-4 catei de usturoi
1 lingura otet
1 ardei gras
1 ardei iute
1-2 rosii
1 cub de concentrat de pui
500 ml apa
Se curata usturoiul, se taie felii si se amesteca cu 1-2 linguri de otet.

Se frig pulpele de pui pe gratarul incins.

Se scot intr-un vas. Se pun apoi pe gratar ardeiul gras si ardei iute taiat rondele. Dupa ce s-a copt, ardeiul se curata de coaja, de coada si seminte, se portioneaza si impreuna cu ardeiul iute se pun intr-un alt vas.

Se adauga rosiile taiate bucatele. 500ml apa si un cub de concentrat de supa de pui si se pune la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote se adauga cateii de usturoi si otetul.

Se rastoarna imediat peste pulpele de pui. Se serveste cu mamaliguta.

Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s