Saratele

Ingrediente:

500 gr faina
150 ml ulei
250 gr branza sarata
2 oua
1 plic drojdie
200 ml apa calduta
chimen
mac
susan

Intr-un castron am amestecat apa cu uleiul si cu ouale

Poi le-am pus in masina de paine, peste el am adaugat branza rasa, haina si drojdia, si am pornit masina, la program de framantat si dospit.

Dupa ce a dospit, scoatem aluatul din masina si-l impartim in gramajoare mici

incingem aparatul de waffe punem cate o gramajoara in mijloc si presam careva secunde, apoi deschidem punem deasupra chimen, mac sau susan si imediat presam iar pana se coace uniform.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE ALUATURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s