Paine turist

Ingrediente:

450 gr faina alba
4 linguri ulei masline
250 ml apa calduta
1/2 lingurita sare
1 lingurita zahar
1 plic drojidie deshidratata
Am pus in masina de paine apa, uleiul, sarea, zaharul, faina si in mijocul ei drojdia, am setat la programul de framantare si dospire si am pornit-o.

Dupa de a framantat si dosmit, am scos aluatul din masina de paine, l-am impartit in doua si l-am impletit, apoi l-am asezat intr-o tava de cozonac cunsa cu putin ulei de masline. Am mai lasat painea la dospit inca 15 min si apoi la cuptor cu ea pentru inca 30 de min.

Acest articol a fost publicat în PATISERIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s