Chilli con carne

Ingrediente:

500 gr pulpa de manzat
1 conserva fasole rosie cu porumb
1 ceapa
1 ardei
150 gr pasta de tomate
6 linguri ulei
apa
sare
piper
boia dulce si iute
Pulpa de manzat se taie fasii mici, se pune in tigaie peste ulei si se rumeneste putin, apoi se adauga apa si se lasa la inabusit la foc mic cca 45 de min (luam spuma mereu), pana scade toata apa.

Se adauga ceapa si ardeiul sa se caleasca si ele, apoi din tasta de tomate si toate condimentele preparam un sos
pe care il turnam peste amestecul din tigaie, lasam sa mai dea in clocot 10 minute.

Se adauga apoi conserva de fasole rosie si porum, omogenizam totul, mai lasam doua clocote si mancarea este gata.

Acest articol a fost publicat în PREPARATE PORC SI VITA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Chilli con carne

  1. alison spune:

    trebuie sa incerc si eu!e suuuper!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s