Gulas

Ingrediente:

2 muschi interiori de porc
2 cepe
1 ardei gras
ulei
boia dulce si iute
sare, piper
pasta de tomate

Carnea se taie bucati si se prajeste in ulei, cand incepe sa se rumeneasca se adauga zarzavatul tocat marunt si se lasa si el la prajit, se adauga o cana de apa si circa o ora se lasa sa se inabuse.

Dupa ce s-a inabusit bine, se adauga boiaua si pasta de tomate, se mai pasa sa scada putin apoi se sareaza si pipereaza dupa gust.

Reclame
Acest articol a fost publicat în PREPARATE PORC SI VITA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s