Pranz rapid

Pentru ca nu prea am avut timp astazi sa gatesc, am recurs la metode rapide, asa ca m-am pus la treaba cu ce aveam frigider.

Supa cu galuste

Ingrediente:

1 litru apa
3 cuburi de concentrat de supa
6 galuste congelate
100 gr paste fainoase

Se pune apa la fiert, cand incepe sa dea in clocot se adauga cuburile de supa sfaramate

si galustele congelate.

Se lasa sa dea in clocot 5 minute si se adauga pastele.

Se mai lasa la clocotit 8 minute si este gata.

Piept de pui cu sos gorgonzola.

Ingrediente:

1 buc piept de pui
3 linguri ulei
1 plic sos gorgonzola
250 ml apa
5 cartofi
patrunjel

Pieptul de pui se taie bucati si se pune la prajit in 3 linguri de ulei. Praful de sos gorgonzola se amesteca cu 250 ml apa.

Dupa ce puiul s-a prajit se adauga sosul si se lasa la fiert pentru inca 10 min ca sa se ingroase.

Intre timp cartofii se curata si se taie felii, de pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se servesc alaturi de puiul cu sospeste care se adauga patrunjel.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în CIORBE, PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s