Muschi de vitel inabusit

Ingrediente:

500 gr muschi de vitel
4 linguri ulei
300 ml apa fiarta
5-6 cartofi
foi de dafin
usturoi
sare piper

Muschiul de vitel se portioneaza in bucati de cca 1,5 cm grosime, nu se condimenteaza.

Intr-o ctatita se pune la incins grasimea si se adauga bucatile de carne, se intorc de cateva ori pe toate partile. Apoi se adauga 200 ml apa fiarta, se acopera ctatita cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic. Din cand in cand se ia spuma care se formeaza.

Cand apa a scazut se adauga cartofii curatati si restul de apa fiarta, se acopera din nou si se mai lasa pe foc pana cand cartofii s-au fiert, se adauga foi de dafin, sare, piper si doi catei de usturoi taiat feliute subtiri, se mai lasa pe foc inca doua – trei clocote. Se stinge focul si se mai lasa sa se odihneasca 15 minute in cratita acoperita.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în PREPARATE PORC SI VITA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s