Mancarica de fasole pastai cu pui

Ingrediente:

2 bucati piept de pui
1 ceapa mare
4-5 rosii
fasole pastai
usturoi
condimente
ulei

Se caleste pieptul de pui in putin ulei.

Se adauga si ceapa la calit, cand devin aurii se adauga pastaile cauratate de codite si rupre bucatele.

Se lasa si ele cateva minute la calit si se toarna, o cana, doua de apa.

Se lasa la fiert pana sunt pastaile fierte bine, apoi se adauga rosiile pasate.

Se mai da in clocot putin, se pune si usturoiul faramitat mic, si gata.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s