Dulceata de visine

Ingrediente:

3 kg visine (fara samburi)
2 kg zahar gelifiant
Se spala visinele si se curata de samburi, pot sa ma laud si eu in sfarsit cu aparatul meu de scos samburi care m-a impresionat de treaba pe care o face, sincer nu ma asteptam la cati bani am dat pe el🙂

se cantaresc fructele dupa ce samburii sunt scosi, peste ele se adauga zaharul gelifiant, se amesteca bine si de pun pe foc mic amestecand mereu.

Cand incepe sa dea in clocot deja se va forma spuma roze asa ca se mai lasa 10 minute si se face proba de inchegare. Pe o farfurie rece se pun cateva picaturi de dulceata si daca atunci cand se raceste se incheaga inseamna ca dulceata este gata.

Se pune in borcane care se intorc pentru cateva minute cu capacul in jos ca sa nu faca dulceata bule de aer.


Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în DULCEATA SI CONSERVE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Dulceata de visine

  1. Anonymous spune:

    buna,

    aparatul acela pare miraculos… poti sa imi impartasesti unde se poate gasi ?

    multumesc,
    bianca

  2. pansy spune:

    si pe mine ma intereseaza unde ai gasit aparatul de samburi
    Alt premiu te asteapta la mine pe blog

  3. Alexa spune:

    Aparatul asta minunat, l-am vazut prima data pe blogul Laurei Laurentiu, apoi am intreba-o de unde l-a luat si mi-a raspuns cu promptitudine, asa ca : http://www.pentrugatit.ro/index.php?productID=724&discuss=yes

  4. pansy spune:

    isi face treaba pentru banii astia? adica merita ? mi se pare destul de scump.

  5. Alexa spune:

    Eu am fost multumita, are la orificiul unde iese stelutza care strapunge fructa o garnitura cam fragila insa si asa tot si-a facut treaba bine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s