Piept de pui umplut si garnitura de cartofi cu rozmarin

Ingrediente:

Pentru rulouri:
piept de pui
sunca de pui
cascaval
sare, piper
usturoi, boia dulce
cimbru, oregano, busuioc

Pentru garnitura:
cartofi taiati in 4
2 linguri ulei
1 lingura unt
4 catei de usturoi pisat
1/2 lingurita sare
2 lingurite rozmarin
1/4 lingurita piper

Pieptul de pui se curata de piele si de oase, se bate foarte putin cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper. Usturoiul de sfarama se amesteca cu boiaua dulce, cimbru, oregano si busuioc se unge interioul pieptului cu amestecul rezultat peste el se aseaza o felie subtire de cascaval, apoi una de sunca si iar una de cascaval. Se strang marginile pieptului si se prind cu scobitori.

Se aseaza in tava, se pesara condimente, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor 30-45 de min.

Se curata cartofii si se spala. Se combina uleiul cu untul in tava in care veti coace cartofii. Se pune in cuptor 2 minute pana se topeste untul. Se scoate tava si se adauga cartofii, pe urma se pune mujdeiul. Invartiti cartofii ca sa se acopere putin cu usturoi. Se presara rozmarinul, sarea si piperul.

Se invartesc cartofii iar sa se acopere cu noile ingrediente si se dau la cuptor cca. 25 min. intorcindu-i din cind in cind (sau pana capata o culoare aurie).

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s