Bavareza Paradis

Ingrediente:

250 ml lapte
100 gr zahar
50 gr ciocolata
10 gr gelatina
400 gr smantana dulce
2 plicuri intaritor frisca
1 lingurita amidon
3 galbenusuri
esenta vanilie

Punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu 200 ml apa rece.

Mixam galbenusurile cu zaharul, esenta de vanilie si amidonul pentru cateva minute. Incalzim laptele si il turnam peste galbenusuri treptat mixand incontinuu pana terminam tot laptele.

Transferam crema obtinuta pe foc foarte mic si o lasam pana se incalzeste. Nu trebuie sa fiarba si nici sa se intareasca ci doar sa fie calda si inca in stadiul lichid. O luam de pe foc si adaugam gelatina strecurata bine, amestecam pana se dizolva complet gelatina.

Impartim crema in doua parti si in una din ele adaugam ciocolata topita, amestecam pana o inglobam. Lasam ambele creme sa se raceasca complet.

Cand cremele s-au racit, adaugam 150 gr frisca batuta bine in crema cu ciocolata si amestecam pana la omogenizare. Adaugam acum 250 gr frisca batuta cremei de vanilie si amestecam. Din crema de vanilie am luat trei linguri si am colorat in roz.Intr-o forma de plastic pensulata foarte putin cu ulei se aseaza in straturi cremele.

Intai cea de cacao, apoi crema roz si la final cea de vanilie. se da la rece minim 12 ore apoi se rastoarna pe un platou si se serveste ornata cu frisca.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în DULCIURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Bavareza Paradis

  1. Paradis spune:

    SUPERBA,si daca o cheama dupa numele meu :)atunci o prestez si eu.Multu.Un weekend placut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s