Tatin siropos

Ingrediente:

1 foaie aluat de foietaj
350 gr piersici din compot
350 gr pere din compot
150 gr zahar
60 gr unt

Se pune untul la topit, se adauga zaharul si se caramelizeaza usor.

Se toarna pe fundul formei de tarta pana se tapeteaza bine, apoi se adauga piersicile taiate felii, peste care se pun perele la fel felii, se mai presara putin zahar tos peste ele, apoi se aseaza foaia de foietaj.
Se baga in cuptorul incins pentru 20-25 de min, pana se rumeneste foietajul.
Apoi se lasa la racit si dupa racire se rastoarna pe un platou pentru a fi servita.
Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în DULCIURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tatin siropos

  1. Diana Didona spune:

    Mmm…. ce gustoasa pare-a fi tarta.
    Te invit sa ridici niste premii de pe blogul meu. Salutari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s