Tort de inghetata

Ingrediente:
1 foaie blat de tort
1 rulada cu crema de cacao
3 plicuri inghetata ciocolata
550 ml lapte rece
1 plic tort gelle alb
2 linguri zahar
250 ml apa
2 lingurite frisca lichida
Am asezat foaia de blat de tort intr-o forma cu peretii detasabili, de jur imprejurul ei pe peretii formei se aseaza felii subtiri de rulada.

Se prepara inghetata conform instructiunilor de pe plic si se adauga peste blat (se prepara cu 50 de ml de lapte mai putin).

Se da la rece 10 minute timp in care se pregateste glazura de tort gelle. se toarna peste inghetata , se niveleaza usor, se orneaza dupa imaginatie cu frisca lighida, si se da din nou la rece pentru 5-6 ore, de preferat la congelator.

Acest articol a fost publicat în DULCIURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s