Panna Cotta cu sos de fructe de padure

Ingrediente:

10 gr gelatina alba
200 grame de zahar
2 plicuri de zahar vanilinat
250 gr smantana dulce
400 ml de iaurt gras
fructe de padure
mixate

Se inmoaie gelatina – 5 minute in apa rece. Intr-o craticioarase pune la incalzit, 100 ml de smantana dulce si 100 grame de zahar. Adaugati vanilia si lasati sa fiarba incet – timp de 15 minute. Opriti focul si adaugati gelatina si amestecati. Lasati apoi sa se raceasta tot amestecul cu cateva grade. Amestecati iaurtul cu amestecul vanilat pe care tocmai l-ati pregatit si adaugati apoi si restul de smantana batuta bine.

Rezultatul care va fi omogen trebuie apoi impartit in formele in care se va servi panacota. Apoi, cupele trebuie sa se raceasca si sa se intareasca la frigider 4 ore.

Pregatiti sosul de fructe de padure. Puneti fructele in mixer pana se fac piure iar apoi puneti tot la incalzit impreuna cu restul de zahar si lasati sa fiarba in doua clocote. Da-ti deoparte si lasati sa se raceasca. Dupa 4 ore, scoateti panacota din forme (bagati forma in apa calda cateva secunde apoi rasturnati pe farfurie) si turnati sucul deasupra.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în DULCIURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s