Chiftelute

Ingrediente:

500 gr carne de porc
500 gr carne de vita
1 ceapa medie
1 cartof micut sau 1 felie de franzela
1 ou
patrunjel
marar
2 catei de usturoi
sare, piper
1 lingura cu varf de faina
ulei pentru prajit

Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa, usturoiul se piseaza. Cartoful se da prin razatoarea mica. Daca se pune paine (o felie de 2 cm) se inmoaie in apa, se stoarce bine si se taie marunt. Oul se bate bine.

Se amesteca toate ingredientele bine, inclusiv sarea si piperul. Se fac bilute cu diametrul de aproximativ 3-4 cm. Se tavalesc prin faina, apoi se aplatizeaza bilele.

Se se prajesc in ulei la foc mediu. Uleiul trebuie sa le acopere sau cel putin sa fie pana la jumatate ca sa se poata praji pe ambele parti, pe rand. Sunt gata cand sunt bine rumenite.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în PREPARATE PORC SI VITA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s