Piept de pui cu sos de smantana

Ingrediente:

1 piept de pui dezosat
300 gr smantana
1 lingurita faina
2 linguri apa
5 linguri ulei
sare
piper
Pieptul taiat cuburi se prajeste in ulei. Dupa ce este gata se scoate pe o farfurie.

Smantana se amesteca cu o lingurita de faina si apa. Sosul se pune pe foc amestecand continuu ca sa nu se taie smantana. Cand s-a ingrosat putin, se pune si carnea, se condimenteaza cu sare si piper.

Se mai lasa sa dea in cateva clocote. Se serveste cu garnitura de piure, cartofi nature sau chiar mamaliga calda.
Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Piept de pui cu sos de smantana

  1. Alecs spune:

    pentru a deveni desavarsita mancarica,recomand din experienta proprie a se folosi ulei de palmier.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s