Pui aromat

Ingrediente:

300 gr piept de pui
rozmarin maruntit
maghiran
boia dulce
sare
piper
150 gr orez salbatic
2 cartofi taiati felii groase

Orezul se spala in doua trei ape pana devine sticlos, spalat bine de amidon in prealabil se fierbe apoi, potrivindu-l la gust de sare. 150 g orez se fierb in aproximativ 150 – 200 ml apa. Dupa ce orezul a absorbit apa si s-a umflat, se da la cuptor pentru 10 minute, la foc mediu, sa se usuce putin.

Pieptul de pui taiat cuburi potrivite ca marime, se sareaza, pipereaza, bucatile de carne se dau prin faina. Se incinge ulei vegetal intr-o tigaie mai mare, se adauga carnea toata si se amesteca la foc mediu pana isi schimba culoarea, se adauga peste ea, rozmarinul, maghiranul si boiaua, se acopera si se lasa la inabusit 10 minute la foc mic.

Cartofii taiati felii groase se pun la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi se scurg de apa se sareaza, se condimenteaza cu rozmarin macinat si se aseaza intro tava cu 4 linguri de ulei si se dau la cuptor 20 de minute cat sa se rumeneasca.

Puiul se serveste asezonat cu cele doua garnituri

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s