Clatite Corso


Ingrediente Aluat:

1 ou
lapte 500 ml
faina 300 gr
vanilie
4 linguri ulei

Ingrediente Umplutura:
400 gr crema de branza Philadelphia
130 gr branza Brie
250 gr Mascarpone
150 gr stafide
50 gr zahar pudra

Aluatul se prepara ca la orice reteta de clatite, din ou batut, ulei, lapte, faina, un praf de sare si vanilie, se prajesc in tigaie, foaia de clatita sa fie grosuta.
Branza Philadelphia se amesteca cu Brie si mascarpone, se freaca bine cu telul, se adauga zaharul pudra si stafidele inmuiate putin in apa calda cu rom.

Foaia de clatita se lasa putin sa se raceasca si se umple cu crema de branza, se impatureste si se orneaza cu sirop de zahar ars.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în DULCIURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Clatite Corso

  1. Alecs spune:

    2009-04-09T17:45:46.423+03:00numai de post nu sunt clatitele,dar la cat de apet…numai de post nu sunt clatitele,dar la cat de apetisant arata,fac exceptii,Dumnezeu va intelege de ce.

  2. Lore spune:

    2009-04-09T16:14:52.878+03:00Draga mea nu ma asteptam sa fie asa delicioase, es…Draga mea nu ma asteptam sa fie asa delicioase, esti super meseriasa. Mersi mult ca mi-ai gatit asa deliciuLorenoreply@blogger.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s