Rulouri de curcan

Ingrediente:
200 gr piept de curcan
6 felii sunca
6 felii cascaval
100 gr smantana
sare
piper
Pieptul de curcan se feliaza, se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza.

Peste bucata de carne se aseaza cascaval, apoi sunca. Se ruleaza si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca pe timpul coacerii.

Se unge cu ulei o tava, se aseaza rulourile, deasupra lor de marunteste o felie de cascaval , se mai stropeste cu putin ulei si se introduc la cuptor pentru 20 de minute, pana se rumenesc.

Dupa ce se scot din cuptor se adauga peste ele smantana batuta putin si se omogenizeaza cu sosul lasat de rulouri. Se servesc stropite cu sosul din tava si cu garnituri diverse.
Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s