Fileuri crocante cu garnitura

Ingrediente fileuri:

300-400 gr piept de curcan
sare
piper
un ou
100 ml lapte
pesmet nu foarte fin
1/2 lingurita boia dulce
1/2 lingurita praf ustoroi

Ingrediente garnitura:

4-5 cartofi
condimente pentru cartofi
ulei

Se portioneaza pieptul de curcan in felii de 1 cm grosime, se dau cu sare si piper pe ambele parti.
Pesmetul se amesteca cu boia si praf de usturoi.
Feliile de carne se afunda in lapte apoi se trec prin oul batut si se tavalesc prin pesmet.

Intro tigaie incinsa se topeste o lingura de unt apoi se aseaza fileurile, se intorc din cand in cand ca sa se rumeneasca bine pe toate partile.

Cartofii curatati de coaja se taie in rondele si se fierb 5 minute in apa cu sare. se scot cu un spumar se condimenteaza cu condimente petru cartofi de la fuchs si si prajesc in ulei incins pana se rumenesc

Free Signature Generator
Free Signature Generator

Glitter Text Generator
Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s