File de salau cu legume si maioneza

Ingrediente:

400 gr file de salau
2 morcovi taiati cuburi
4 cartofi taiati cuburi
3 oua
ulei, mustar
foi de dafin, boabe de mustar
boabe de piper, zeama de lamaie
castraveti si gogosari acrii

Pestele file se spala, intro cratita se pune apa la fiert, cand a dat in clocot se adauga sare, foi de dafin, boabele de piper si cele de mustar, zeama de lamaie. Adaugam file-urile de peste dam cratita deoparte si lasam pestele in apa fiarta inca 20 de minute.

Morcovul taiat cuburi si cartofii se pun la fiert in apa cu sare, intre timp se maruntesc castravetii si gogosarii acrii. Dupa 20 de minute scoatem pestele pe un platou si il lasam sa se raceasca. Dupa ce legumele au fiert se scot din apa si se pun si ele la racit.

Se face maioneza din trei oua, putin mustar si ulei cat cuprinde.

Pe mijlocul unui platou se aseaza bucati de peste, de jur imprejur se pun legumele amestecate cu acritura si totul se orneaza cu maioneza din belsug, masline si felii de lamaie.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în PREPARATE PESTE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s