Pui marinat la cuptor

Ingrediente:


-500 gr pulpe de pui dezosate
-foi de dafin
-boabe de piper
-usturoi
-25 ml ulei
-25 ml otet
-o lingurita mustar
-o lingurita miere
-zeama de lamaie
-busuioc, oregano, rozmarin

Intr-un caston se pun pulpele de pui peste care se adauga condimentele si usturoiul pisat.


Separat se freaca uleiul cu mustarul, mierea, otetul si zeama de lamaie, se adauga toate peste pulpele de pui condimentate si se lasa la rece acoperite circa 14-16 ore.


Se unge o tava cu ulei, se aseaza in ea pulpele de pui impreuna cu foile de dafin, boabele de piper din marinata si usturoiul din marinata si se da la cuptor pana prinde o crusta aurie.


Recomand servirea cu garnitura de cartofi aurii.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în PREPARATE DIN CARNE DE PASARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pui marinat la cuptor

  1. valy spune:

    2009-03-29T16:07:34.701+03:00Iti doresc o primavara frumoasa!Iti doresc o primavara frumoasa!valyhttp://www.blogger.com/profile/04716633388089271024faraoanu@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s