Crema Ganache

Ingrediente:

600 ml smantana dulce
600 gr ciocolata
(amaruie sau cu lapte)

Smantana dulce se pune intr-o cratita pe baie de abur si cand e foarte fierbinte se adauga ciocolata rupta bucatele, se amesteca pana se omogenizeaza. Se pune la frigider cateva ore (de obicei eu fac crema cu o seara inainte). Cand e rece se bate bine cu mixerul pana rezulta o crema spumoasa si groasa, daca e prea tare se mai pot adauga 2-3 linguri de frisca batuta.

Acest articol a fost publicat în CREME. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s