Cartofi aurii

Ingrediente:

400 gr cartofi
sare
ulei

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in jumatati apoi jumatatile in rondele. Se pun la fiert in apa cu sare, se lasa sa se fiarba pe jumatate.

Se pune ulei la incins in tigaie, se scot cartofii din apa fiarta cu un spumar si se afunda in ulei, nu se lasa mult la prajit, doar pana prind o culoare aurie, se scot din ulei si se sareaza.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în GARNITURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s