Blat de tort negresa

Ingrediente:

2 oua
1 cana zahar
jumate cana ulei
1 cana lapte (caldut)
2 cani faina
1 praf de copt
3 linguri cu gem
3 linguri cacao

Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul (eu am folosit magiun de prune in care am amestecat o lingura de rum Jamaica). La final se adauga faina cacaoa si praful de copt.
Compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptor la 175 de grade C, aproximativ 35 de minute. Se verifica cu scobitoarea pentrut a vedea daca s-a copt. Se lasa in tava sa se raceasca. Se poate decora in diverse moduri.

Free Signature Generator

Free Signature Generator
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Acest articol a fost publicat în DIVERSE ALUATURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s